Posts

Posts uit juli 20, 2008 tonen

Regenpauze

Afbeelding
Ook hier regent het wel eens...en hard! Dus stond er een kleine rustdag op het programma en dat terwijl we eigenlijk naar het Borneo Resort zouden gaan :( (dat komt nog wel). 's Ochtends maar begonnen met een paar afleveringen 24 (Jack Bauer 4 prez) om vervolgens onszelf - mattie te begeven richting het Petroleum Museum in Miri. Daar wat rond gekeken en genoten van het uitzicht over de stad. Daarna een hapje en een drankje gedaan in het winkelcentrum en uiteraard het een en ander bij elkaar geshopt. Na al deze drukke activiteiten was het hoognodig tijd voor wat relaxation. Dat werd dan ook gevonden in de vorm van een overheerlijke full body massage van een uur (volgende week weer!). Lekker thuis genoten van Henny's kookkunsten en jawel weer een aantal rondes geMahjongd (Benno en Ruben ruleren de Mahjong-scene). Nu lekker naar bed, morgen vroeg weer op voor een lange (strand-)wandeling! -x-

Zwembad en training

Afbeelding
Nadat iedereen een redelijk nachtje geslapen had, begon onze eerste dag gisteren met verse smoothies op het terras. Na moeders’ uitgebreide lijst ‘Things to do in Miri’ bekeken te hebben werd er voorzichtig gediscussieerd over het programma voor de komende weken. Maar eerst gisterenmiddag naar Imperial, een van de grote shoppingmalls die Miri rijk is. Na belangrijke items zoals rubberen toetsenborden en een echte FendAr-gitaar te hebben ingeslagen, werd er nog snel een soto’tje en sate’tje op de hoek van de straat genuttigd. Daarna door naar de Petroleum Kelab, het zwembad dus. Aansluitend gingen de mannen op het naburige hockeyveld een wedstrijdje spelen tegen o.a. wat handige locals en paki’s, maar naar eigen zeggen konden ze aardig mee komen. De relaxte eerste dag werd afgesloten met een dinertje op de boatclub gevolgd door een aantal rondes Mahjong….

Daar zijn we weer!

Afbeelding
  Yesss, na een jaartje wachten was het dan eindelijk weer zover. We zitten weer bij Henny en Maarten in Maleisie! En dit jaar hebben we Benno en Loyce bij ons; Jippieee! Korte beschrijving van de reis: voordringen in de rij bij Schiphol, dankzij "onze" stewardess Ingeborg. 12 uurtjes vliegen naar Kuala Lumpur. Zes uurtjes wachten aldaar op onze doorvlucht naar Miri. Laatstgenoemde vlucht duurde ook nog iets meer dan 2 uur. Dus alles bij elkaar van deur tot deur zo'n 24 uur; lekkerrr! Op Kuala Lumpur kon Mattie zich eindelijk weer eens te goed doen aan een Chai Tea Latte bij de Starbucks, dus daar hadden we ook geen kind meer aan. Ruben was als vanouds lekker irritant, maar gelukkig wist Benno zich te beheersen en werd er niemand afgevoerd door de security met hoofddoekjes.