De croc-farm

Gisteren weer een weinig actief, maar erg relaxt dagje gehad. Gisteren ochtend moeders' vriendinnen op de koffie, daarna even lunchen aan het strand en weer richting de mall. Dit keer ook een BBQ gekocht die we na het weekend eens gaan uitproberen!
Vandaag hebben we de "Miri Crocodile Farm & Mini-zoo" bezocht; was erg leuk. Uiteraard heel veel dikke krokodillen gezien, (ze worden er helaas ook gewoon gefokt voor productie...)maar ook apen, stekelvarkens, bushberen, vleermuizen en slangen (alleen ik heb die laatse categorie even vermeden). Veel foto's en erg gelachen. Morgen vertrekken we richting Brunei en gaan daar o.a. de jungle in, dus hopelijk gaam we een aantal van deze dieren komende dagen in het wild tegenkomen! (Niet de slangen.) Het beloofd in ieder geval spannend te worden maar dat horen jullie maandag weer!

-x-

Mat

Reacties

Anoniem zei…
Hey RuMa,

Fijn om te lezen dat jullie je nog steeds vermaken! Slangen = niet leuk, inderdaad. Dus hopelijk kom je ze niet tegen. Oja Mat, ik zou in Brunei een coltrui aandoen...ben daar namelijk wel eens in the boops geknepen toen ik een hempje aan had. Verder is ook een boottochtje tussen de stad in het water (=dorp op palen) aan te raden.

Have fun!

x Elise

Populaire posts van deze blog

Oefff..we lopen achter!

Golfen is gaaf!

Weer thuis..