Chinatown

Na het grote bowlingavontuur (sorry, ja het is stom, geen foto's gemaakt ervan :() lekker uitgeslapen. 's Ochtends wat Olympische Spelen gekeken. We hebben er hier 11 speciale kanalen voor, dus in tegenstelling tot in Nederland kunnen wij wel ALLES zien. We wilden wel iets doen/bekijken gisteren, dus zijn Benno, Mat en ik (Loyce was ziekjes) met Henny naar Miri's Chinatown gereden. Daar rondgelopen over de markt, winkels in en uit gelopen, wat gedronken enzovoorts. Hoogtepunt was wel ons bezoekje aan de Chinese tempel, waar een man Chinees schrift op vlaggetjes zat te schrijven en na een vriendelijk verzoek van Henny al onze namen in het Chinees heeft opgeschreven. Vandaar de foto! Ben je Chinees en zit je hiernaar te kijken, bevestig dan even dat er echt Ruben staat en dat die man ons niet heeft zitten neppen.
Hoe dan ook, de aardige man zijn hele familie kwam kijken en het was dikke pret om onze "rare" namen.
Na terugkomst hebben Benno en ik ons weer bij Maarten gevoegd op het hockeyveld, dat nog meer leek te stuiteren dan normaal. Uiteraard wel weer gewonnen en om die reden gaan we zaterdag ook maar meedoen aan een toernooitje (5v5) dat hier in de buurt wordt georganiseerd. Zoals altijd na de hockey gegeten op de BoatClub, om vervolgens weer vroeg het mandje te zijn ingedoken (het was immers een zwaar avondje gisteren :P).

-x- Ruub
Posted by Picasa

Reacties

Anoniem zei…
Was mijn loesesnoes ziek van het stappen,of had ze weer last van de ziekte die ze ook wel overig noemen.
Het kan natuurlijk ook dat ze te weinig heeft gelezen de laatste weken let op hé ze moet minimaal een shot van 1 dik boek per week hebben. de bruna in leidschendam mist haar al.
XXX elsje
Anoniem zei…
Hoewel er heel wat CHinezen op deze wereld rondlopen, denk dat de kans klein is dat er een Chinees is die jouw stukjes leest :-)
Maar je hebt dan ook heftige concurrentie van de Olympische Spelen!

Veel plezier daar en doe iedereen de groeten!
x Elise
Anoniem zei…
wat hebben jullie daar een te gekke tijd zeg. Ik geniet van jullie verhalen en fotoos!Nog even en dan gaan jullie ook nog chinees leren!
Leuk dat jullie ook nog een beetje de olympische spelen kunnen volgen. Die locals zullen wel een lol hebben om jullie grote blanda's.
Morgen komt ons fotoboek van Mallorca, welke papa in een nacht in elkaar heeft gezet!!!

Heel veel plezier nog en doe vooral de hartelijke groeten aan Henny en Maarten en de anderen
x Corry

Populaire posts van deze blog

Oefff..we lopen achter!

Golfen is gaaf!

Weer thuis..