Miri's night life...

Gisteren maar weer begonnen met een golflesje om 10 uur 's ochtends. Progressie is duidelijk waarneembaar, zowel in techniek als zweetvaardigheid bij iedereen. De rest van de dag rustig aan gedaan en 's avonds hebben Ruben, Maarten en Benno weer gehockeyed met de locals en andere expats.
Na het hockey een snelle douche en met z'n allen naar de boatclub gegaan om een hapje te scoren. Het was natuurlijk vijdagavond en RuBeLo voelde de behoefte om het heftige nachtleven van Miri te gaan verkennen. Zo gezegd zo gedaan; de taxi is hier nog WEL betaalbaar. Eerst beland in de Coyote Ugly, maar waar waren toch die bardanseressen en waarom werd ons bier uit blik in het glas geschonken. Én waarom stond de tv aan met Time 4 Tea op? Goed, nix aan te doen komt vast door die rare Chinese eigenaren. Vervolgens kwamen we terecht in een Country & Western bar (wat dachten we....), mooie tent maar die muziek werkt na 3 bier goed op je zenuwen. Er was hierna nog een redelijke keus aan barren, maar je moet ook wat bewaren voor de volgende keer en dus zijn we uiteindelijk beland in een vage tent met, jawel, een pool-tafel.
Even gespeeld tegen de locals die ons uitdaagden, maar na 1 verliespot aan onze zijde (Ruben), werd de tegenstander vervolgens verpletterd zodat deze niet meer te porren was voor een beslissende pot. Maar goed de avond afgesloten met een toost op onze Gin-Tonics en weer lekker naar huis gegaan. Volgende week wellicht een kans om ons verder te verdiepen in Miri's zwoele nachten. We houden jullie op de hoogte!

-x-
Posted by Picasa

Reacties

Populaire posts van deze blog

Oefff..we lopen achter!

Golfen is gaaf!

Weer thuis..