Sabah enzo

Jaja we lopen achter...Snelle update dan maar. Maandag per auto vertrokken van Miri richting Sabah en om precies te zijn Kota Kinabalu. Zoek maar op op google maps :). De rit duurde ongeveer 9 uur, voornamelijk door het wegdek, veerpontjes en mensen die nooit hun rijbewijs hadden mogen halen (en nee, die bevonden zich niet in onze auto). 5 keer een douanepost tegengekomen, dus onze paspoorten komen langzaam vol met stempels te staan. Helaas ook iedere keer immigratieformuliertjes in moeten vullen, dus dat hield ook lekker op.
Maar goed eenmaal in KK ingechecked in een superluxe hotel, voor een paar dagen echte ontspanning. Eerste dagen aan het zwembad en vandaag (woensdag) gesnorkeld boven het koraal van een nabijgelegen eilandje...super! Voor de rest is het hier weer bakken, eten, drinken, zwemmen, eten, drinken; you get the picture.
Morgen vertrekken we voor 2 nachtjes naar het binnenland van Sabah (Sarandakan) voor een beetje "meeting the jungle". Daar zullen we wel geen internet hebben, maar niet getreurd want zaterdagochtend zijn we weer terug in dit kuuroord alwaar ik en Benno ons zullen wagen aan het berijden van een waverunner (de zitversie van een jetski). Dat wordt weer lachen dus!
Hopende jullie weer voldoende jaloers te hebben gemaakt,

-x- Ruben
Posted by Picasa

Reacties

Populaire posts van deze blog

Oefff..we lopen achter!

Golfen is gaaf!

Weer thuis..